Wesela
WESELE MARZEŃ
Z przyjemnością przedstawiamy Państwu ofertę dotyczącą organizacji przyjęcia weselnego.
MENU WESELNE 195PLN/OSOBA
DRINK POWITALNY
- lampka wina musującego z truskawką lub pomarańczą
ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)
- rosół królewski z mięsem drobiowym , warzywami i makaronem domowym
- aromatyczny krem z porów z grzanka zapiekaną pod parmezanem
- delikatna zupa grzybowa z emulsją ze śmietany i natki pietruszki
DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (cztery pozycje do wyboru)
- filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
- filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
- łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
- udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
- grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
- de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
- udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
- mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
- karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem
- kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
- tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
- kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
- schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
- medaliony z indyka w sosie węgierskim
- kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno - rodzynkowym
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)
- ziemniaki z koprem
- ziemniaki pieczone w ziołach
- frytki
- kasza z okrasą
- ryż zasmażany
- zestaw surówek
- bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
- kolorowe sałaty z winegretem
- fasolka szparagowa
- marchewka z groszkiem na słodko
- kapusta zasmażana
- buraczki na ciepło
DESERY (stół szwedzki lub w stołach)
- Ciasta własnego wypieku 3 rodzaje
- Owoce sezonowe
KOLACJA ZIMNA ( 4 pozycje do wyboru - w stołach lub w formie stołu szwedzkiego)
- patera mięs pieczonych
- patera wędlin staropolskich
- rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
- galantyny drobiowe w różnych smakach
- rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
- szynka po rusku
- rolada wołowa z grzybami
- roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
- szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
- rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
- schab po warszawsku w galarecie
- pasztet staropolski z sosem żurawinowym
- indyk w maladze
- galareta wieprzowa
- galaretka drobiowa z warzywami
- terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
- polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
- kurczak faszerowany wątróbką i natką
- schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim
RYBY (dwie pozycje do wyboru)
- Carpaccio z łososia wędzonego
- śledzie marynowane podane z trzema sosami
- różyczki z łososia wędzonego z fetą
- łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
- pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
- terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
- terina z ryb bałtyckich z warzywami
SAŁATKI (dwie pozycje do wyboru)
- sałatka grecka
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
- sałatka gyros
- sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
- sałatka nicejska z tuńczykiem
- sałatka caprese
DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY
- warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
- sosy zimne do mięs i ryb
- masło pieczywo
PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE
- indyk pieczony w całości podany z sosem i ryżem
NAD RANEM(jedna pozycja do wyboru)
- barszcz czerwony z pasztecikiem
- żurek z białą kiełbasą i jajkiem
- węgierska zupa gulaszowa
NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite 1 l /osoba
MENU WESELNE 215PLN/OS
DRINK POWITALNY
- lampka wina musująceo z truskawką lub pomarańczą
ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)
- królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
- starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
- aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią
- cappuccino z kurek z chipsem z boczku
DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (pięć pozycji do wyboru)
- filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
- filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
- łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
- udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
- grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
- de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
- udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
- mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
- karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem
- kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
- tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
- kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
- schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
- medaliony z indyka w sosie węgierskim
- kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)
- ziemniaki z koprem
- ziemniaki pieczone w ziołach
- frytki
- kasza z okrasą
- ryż zasmażany
- zestaw surówek
- bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
- kolorowe sałaty z winegretem
- fasolka szparagowa
- marchewka z groszkiem na słodko
- kapusta zasmażana
- buraczki na ciepło
DESERY ( w stół lub forma stołu szwedzkiego)
- owoce sezonowe
- ciasta (cztery rodzaje)
- musy wielosmakowe
KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)
- patera mięs pieczonych
- patera wędlin staropolskich
- rolada z kaczki z orzechami i suszonymi owocami
- galantyny drobiowe w różnych smakach
- rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
- szynka po rusku
- rolada wołowa z grzybami
- roladki z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
- szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
- rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
- schab po warszawsku w galarecie
- pasztet staropolski z sosem żurawinowym
- indyk w maladze
- galareta wieprzowa
- galaretka drobiowa z warzywami
- terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
- polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
- kurczak faszerowany wątróbką i natką
- schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim
RYBY (trzy pozycje do wyboru)
- Carpaccio z łososia wędzonego
- śledzie marynowane podane z trzema sosami
- różyczki z łososia wędzonego z fetą
- łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
- pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
- terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
- terina z ryb bałtyckich z warzywami SAŁATKI ( trzy pozycje do wyboru)
- sałatka grecka
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
- sałatka gyros
- sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
- sałatka nicejska z tuńczykiem
- sałatka caprese
DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY
- warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
- sosy zimne do mięs i ryb
- masło pieczywo
PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE
- Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną
NAD RANEM ( jedna pozycja do wyboru serwowana)
- barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
- bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
- węgierska zupa gulaszowa
NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite
MENU WESELNE 240PLN/OS
DRINK POWITALNY
- Lampa wina musującego z truskawką lub pomarańczą
PRZYSTAWKA (jedna pozycja do wyboru)
- Carpaccio wołowe z rukolą ,kaparami , płatkami parmezanu aromatyzowane oliwa ziołową
- pasztet z dziczyzny podany z chutneyem z czerwonej cebuli i wiśni
- łosoś bałtycki marynowany w naszej kuchni podany na sałatce z selera i rzodkwi z odrobina sosu ziołowego
ZUPA (jedna do wyboru)
- królewski rosół z mięsem drobiowym warzywami i makaronem domowym
- starofrancuska zupa cebulowa z grzanka zapiekaną po parmezanem
- aksamitny krem z suszonych pomidorów podany z kwaszona śmietaną i bazylią
- cappuccino z kurek z chipsem z boczku
- krem z borowików z aromatycznymi grzankami
DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (sześć pozycji do wyboru)
- filet z dorsza na duszonych warzywach polany sosem paprykowo – pomidorowym
- filet z pstrąga smażony na maśle klarowanym
- łosoś bałtycki podany z rogut grzybowym
- udka drobiowe faszerowane podane z sosem Alfredo
- grillowany filet z kurczaka z aksamitnym sosem serowym
- de volaille z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem lub z masłem i natka pietruszki
- udka z kaczki marynowane soku pomarańczowym pieczone z jabłkami polane sosem winno – wiśniowym
- mini steki z polędwiczki wieprzowej z wędzonym boczkiem marynowane w czosnku i pieprzu młotkowanym podane z sosem mięsnym
- karczek pieczony w sosie myśliwskim z jałowcem
- kieszonki ze schabu z papryką i czerwona cebulką
- tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami z patelni
- kotlety wieprzowe faszerowane serem wędzonym z dodatkiem sosu borowikowego
- schab z ananasem, pomidorem , serem i boczkiem
- medaliony z indyka w sosie węgierskim
- kaczka pieczona z jabłkami polana sosem winno – rodzynkowym
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)
- ziemniaki z koprem
- ziemniaki pieczone w ziołach
- frytki
- kasza z okrasą
- ryż zasmażany
- zestaw surówek
- bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem i bułką tartą
- kolorowe sałaty z winegretem
- fasolka szparagowa
- marchewka z groszkiem na słodko
- kapusta zasmażana
- buraczki na ciepło
DESERY ( w formie stołu szwedzkiego lub w stół)
- Owoce sezonowe
- Ciasta ( pięć rodzajów)
- Musy wielosmakowe
- Panna cotta
KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)
- patera mięs pieczonych
- patera wędlin staropolskich
- rolada z kaczki z orzechami i suszonymi pomidorami
- galantyny drobiowe w różnych smakach
- rożki z wędzonej szynki z musem chrzanowym
- szynka po rusku
- rolada wołowa z grzybami
- rolada z indyka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym
- szynka pieczona w ziołach podana z musem chrzanowo – musztardowym
- rolada ze schabu ze szpinakiem ,żółtym serem i boczkiem
- schab po warszawsku w galarecie
- pasztet staropolski z sosem żurawinowym
- indyk w maladze
- galareta wieprzowa
- galaretka drobiowa z warzywami
- terina drobiowa z suszonym pomidorem i fetą
- polędwiczka wieprzowa faszerowana suszona śliwką owinięta bekonem
- kurczak faszerowany wątróbką i natką
- schab wolnopieczony faszerowany sosem tatarskim
RYBY ( cztery pozycje do wyboru)
- carpaccio z łososia wędzonego
- śledzie marynowane podane z trzema sosami
- różyczki z łososia wędzonego z fetą
- łosoś marynowany podany na sałatce z selera i rzodkwi
- pstrąg faszerowany mięsem drobiowym w galarecie z rodzynkami i migdałami
- terina z łososia bałtyckiego w aromacie słodkiego wina otoczona szpinakiem
- terina z ryb bałtyckich z warzywami
- łosoś marynowany w cytrynie ,zielonym pieprzu i czerwonej cebuli
SAŁATKI ( cztery pozycje do wyboru)
- sałatka grecka
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem , bekonem i grzankami
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- sałatka hawajska z kurczakiem ,kukurydza i ananasem
- sałatka gyros
- sałatka ziemniaczana z cebulka dymką, chrupiącym boczkiem
- sałatka nicejska z tuńczykiem
- sałatka caprese
DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY
- warzywa marynowane( papryka, pieczarki, ogórek ,oliwki)
- sosy zimne do mięs i ryb
- masło pieczywo
PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE
- Pieczony udziec wieprzowy podany z sosem mięsnym ,kaszą lub kluskami śląskimi i kapusta zasmażaną
NAD RANEM( jedna pozycja do wyboru serwowana)
- barszcz czerwony z pasztecikiem lub kołdunami
- bigos myśliwski z suszonymi owocami czerwonym winem i jałowcem
- węgierska zupa gulaszowa
- flaczki w rosole
- strogonoff
NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite
OFERTY SPECJALNE

Święta Wielkanocne w Hotelu Jan ***
*Oferta obowiązuje w terminie 02.04-05.04.2021r.
Pakiet Biznesowy
Pakiet Biznesowy
Przedwiośnie nad Bałtykiem
Mimo prognozy żyj jak na wiosnę … odszukaj radość i odprężenie nad Bałtykiem Termin pobytu 28.02-19.03.2021r.
Wiosenne odprężenie
Czas na Bałtyk ! Ciesz się nadmorskim powietrzem, pełnym jodu i orzeźwienia.
Aktywny senior
„ Nie starzeje się ten kto nie ma na to czasu ‘’
Tydzień dla zdrowia
Z nami przywrócisz równowagę w Twoim organizmie oraz sprawność i kondycję!
Majówka nad Morzem 2021
Oferta ważna w terminach: 30.04-03.05.2021r.
Kwiecień plecień .....
Oferta ważna w terminie 06.04-30.04-2021r.
Romantyczny weekend we dwoje
Weekend we dwoje to oferta dla tych , którzy chcą sprawić miłą niespodziankę ukochanej osobie.
Zimowy wypoczynek 2021
Oferta od 04 stycznia do 28 lutego 2021 r.