!!! Bezpieczny hotel - środki ostrożności w okresie COVID-19 !!!

Wesele i ślub nad morzem

 

Osoby zainteresowane organizacją ślubu nad morzem zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty – mamy nie tylko atrakcyjne ceny, ale przede wszystkim zachwycającą lokalizację, która ułatwi przygotowanie wymarzonej uroczystości!

Wesele z widokiem na morze

Prowadzimy kompleks z malowniczym widokiem na Bałtyk, pełen różnorodnych atrakcji, które sprawią, że planowane przyjęcie będzie niezapomnianym przeżyciem. Proponujemy wynajem domu weselnego z przestronną salą idealną do tańca i zabawy, a także atrakcyjne menu, pełne smacznych potraw. Do wyboru są różne warianty i propozycje, więc z łatwością uda się zorganizować wesele z widokiem na morze zgodne z oczekiwaniami młodej pary.

Warto pamiętać, że na terenie dostępny jest również hotel pełen dodatkowych atrakcji, gdzie można przyjemnie wypocząć. To świetne rozwiązanie dla wszystkich uczestników, których czeka długa podróż do domu. To też niepowtarzalna okazja do spędzenia kilku dodatkowych dni nad Bałtykiem.

Eleganckie sale weselne nad morzem

Dla wielu osób ślub nad morzem jest spełnieniem marzeń, dlatego prowadząc dom weselny, dbamy o zapewnienie wyjątkowej atmosfery i stworzenie odpowiedniego nastroju. Udostępniamy przestrzeń o każdej porze roku i zawsze staramy się oferować maksymalnie komfortowe warunki. Nasze sale weselne nad morzem są elegancko przystrojone, a goście i organizatorzy mają możliwość spędzenia czasu w pięknych okolicznościach polskiej przyrody.

 

 

 

Wesele marzeń


Z przyjemnością przedstawiamy Państwu ofertę dotyczącą organizacji przyjęcia weselnego.

 
 

 

MENU WESELNE 250PLN/OSOBA


 

DRINK POWITALNY

 

  • LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO Z TRUSKAWKĄ LUB POMARAŃCZĄ

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

  • ROSÓŁ KRÓLEWSKI Z MIĘSEM DROBIOWYM , WARZYWAMI I MAKARONEM DOMOWYM
  • AROMATYCZNY KREM Z PORÓW Z GRZANKĄ ZAPIEKANĄ POD PARMEZANEM
  • DELIKATNA ZUPA GRZYBOWA Z EMULSJĄ ZE ŚMIETANY I NATKI PIETRUSZKI
  • KREM Z SOCZEWICY Z CHRUPIĄCYM BOCZKIEM ZUPA RYBNA Z GRZANKAMI

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (cztery pozycje do wyboru)

  • FILET Z DORSZA NA DUSZONYCH WARZYWACH POLANY SOSEM PAPRYKOWO –POMIDOROWYM
  • FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA MAŚLE KLAROWANYM
  • ŁOSOŚ BAŁTYCKI PODANY Z ROGUT GRZYBOWYM
  • UDKA DROBIOWE FASZEROWANE PODANE Z SOSEM ALFREDO
  • GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z AKSAMITNYM SOSEM SEROWYM
  • DE VOLAILLE Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM LUB Z MASŁEM I NATKĄ PIETRUSZKI
  • UDKA Z KACZKI MARYNOWANE W SOKU POMARAŃCZOWYM PIECZONE Z JABŁKAMI POLANE SOSEM WINNO – WIŚNIOWYM
  • MINI STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z WĘDZONYM BOCZKIEM MARYNOWANE W CZOSNKU I PIEPRZU PODANE Z SOSEM MIĘSNYM
  • KARCZEK PIECZONY W SOSIE MYŚLIWSKIM Z JAŁOWCEM
  • KIESZONKI ZE SCHABU Z PAPRYKĄ I CZERWONĄ CEBULKĄ
  • TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z PIECZARKAMI Z PATELNI
  • KOTLETY WIEPRZOWE FASZEROWANE SEREM WĘDZONYM Z DODATKIEM SOSU BOROWIKOWEGO
  • SCHAB Z ANANASEM, POMIDOREM , SEREM  I BOCZKIEM
  • MEDALIONY Z INDYKA W SOSIE WĘGIERSKIM
  • KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI POLANA SOSEM WINNO – RODZYNKOWYM
  • ŻEBERKA DUSZONE W SOSIE Z SUSZONEJ ŚLIWKI Z MIODEM
  • MARYNOWANY SCHAB ZE ŚLIWKĄ W SOSIE STAROPOLSKIM
  • BITKI WIEPRZOWE W SOSIE MAJERANKOWYM
  • DORSZ Z PATELNI W SOSIE KURKOWYM

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

 

  • ZIEMNIAKI Z KOPREM
  • ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
  • FRYTKI
  • KASZA Z OKRASĄ
  • RYŻ ZASMAŻANY
  • ZESTAW SURÓWEK
  • BUKIET WARZYW GOTOWANYCH NA PARZE Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ
  • KOLOROWE SAŁATY Z WINEGRETEM
  • FASOLKA SZPARAGOWA
  • MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA SŁODKO
  • KAPUSTA ZASMAŻANA
  • BURACZKI NA CIEPŁO

 

KOLACJA ZIMNA ( 4 pozycje do wyboru - w stołach lub w formie stołu szwedzkiego)

 

  • PATERA MIĘS PIECZONYCH
  • PATERA WĘDLIN STAROPOLSKICH
  • ROLADA Z KACZKI Z ORZECHAMI I SUSZONYMI OWOCAMI
  • GALANTYNY DROBIOWE W RÓŻNYCH SMAKACH
  • ROŻKI Z WĘDZONEJ SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM
  • SZYNKA PO RUSKU
  • ROLADA WOŁOWA Z GRZYBAMI
  • ROLADKI Z INDYKA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM
  • SZYNKA PIECZONA W ZIOŁACH PODANA Z MUSEM CHRZANOWO – MUSZTARDOWYM
  • ROLADA ZE SCHABU ZE SZPINAKIEM ,ŻÓŁTYM SEREM I BOCZKIEM
  • SCHAB PO WARSZAWSKU W GALARECIE
  • PASZTET STAROPOLSKI Z SOSEM ŻURAWINOWYM
  • INDYK W MALADZE
  • GALARETA WIEPRZOWA
  • GALARETKA DROBIOWA Z WARZYWAMI
  • TERRINA DROBIOWA Z SUSZONYM POMIDOREM I FETĄ
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA SUSZONĄ ŚLIWKĄ OWINIĘTA BEKONEM
  • KURCZAK FASZEROWANY WĄTRÓBKĄ I NATKĄ
  • SCHAB WOLNOPIECZONY FASZEROWANY SOSEM TATARSKIM
  • CEPELINKI DROBIOWE ZE SZPINAKIEM I SUSZONYM POMIDOREM
  • ROLADA WIEPRZOWA Z SUSZONYMI OWOCAMI
  • TERRINA WOŁOWA Z BOCZKIEM I FIGAMI

 

RYBY (dwie pozycje do wyboru)

 

  • CARPACCIO Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
  • ŚLEDZIE MARYNOWANE PODANE Z TRZEMA SOSAMI  
  • RÓŻYCZKI Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z FETĄ
  • ŁOSOŚ MARYNOWANY PODANY NA SAŁATCE Z SELERA I RZODKWI
  • PSTRĄG FASZEROWANY MIĘSEM DROBIOWYM W GALARECIE Z RODZYNKAMI I MIGDAŁAMI
  • TERRINA Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO W AROMACIE SŁODKIEGO WINA OTOCZONA SZPINAKIEM
  • TERRINA Z RYB BAŁTYCKICH Z WARZYWAMI
  • MIODOWA TERRINA Z DORSZA
  • RYBA PO GRECKU

 

SAŁATKI (dwie pozycje do wyboru)

 

  • SAŁATKA CEZAR
  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA GYROS
  • SAŁATKA CAPRESE
  • SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA HAWAJSKA Z KURCZAKIEM, KUKURYDZĄ I ANANASEM
  • SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CEBULKĄ DYMKĄ, CHRUPIĄCYM BOCZKIEM

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • WARZYWA MARYNOWANE( PAPRYKA, PIECZARKI, OGÓREK ,OLIWKI)
  • SOSY ZIMNE DO MIĘS I RYB
  • MASŁO, PIECZYWO

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  •  INDYK PIECZONY W CAŁOŚCI PODANY Z SOSEM I RYŻEM

 

NAD RANEM(jedna pozycja do wyboru)

 

  • BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
  • ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM
  • WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna

 

 

MENU WESELNE 270PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO Z TRUSKAWKĄ LUB POMARAŃCZĄ

 

ZUPA ( jedna pozycja do wyboru)

  • ROSÓŁ KRÓLEWSKI Z MIĘSEM DROBIOWYM, WARZYWAMI I MAKARONEM DOMOWYM
  • AROMATYCZNY KREM Z PORÓW Z GRZANKĄ ZAPIEKANĄ POD PARMEZANEM
  • DELIKATNA ZUPA GRZYBOWA Z EMULSJĄ ZE ŚMIETANY I NATKI PIETRUSZKI
  • KREM Z SOCZEWICY Z CHRUPIĄCYM BOCZKIEM
  • ZUPA RYBNA Z GRZANKAMI

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (cztery pozycji do wyboru)

  • FILET Z DORSZA NA DUSZONYCH WARZYWACH POLANY SOSEM PAPRYKOWO –POMIDOROWYM
  • FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA MAŚLE KLAROWANYM
  • ŁOSOŚ BAŁTYCKI PODANY Z ROGUT GRZYBOWYM
  • UDKA DROBIOWE FASZEROWANE PODANE Z SOSEM ALFREDO
  • GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z AKSAMITNYM SOSEM SEROWYM
  • DE VOLAILLE Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM LUB Z MASŁEM I NATKA PIETRUSZKI
  • UDKA Z KACZKI MARYNOWANE W SOKU POMARAŃCZOWYM PIECZONE Z JABŁKAMI POLANE SOSEM WINNO – WIŚNIOWYM
  • MINI STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z WĘDZONYM BOCZKIEM MARYNOWANE
  • W CZOSNKU I PIEPRZU MŁOTKOWANYM PODANE Z SOSEM MIĘSNYM
  • KARCZEK PIECZONY W SOSIE MYŚLIWSKIM Z JAŁOWCEM
  • KIESZONKI ZE SCHABU Z PAPRYKĄ I CZERWONĄ CEBULKĄ
  • TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z PIECZARKAMI Z PATELNI
  • KOTLETY WIEPRZOWE FASZEROWANE SEREM WĘDZONYM Z DODATKIEM SOSU BOROWIKOWEGO
  • SCHAB Z ANANASEM, POMIDOREM , SEREM  I BOCZKIEM
  • MEDALIONY Z INDYKA W SOSIE WĘGIERSKIM
  • KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI POLANA SOSEM WINNO – RODZYNKOWYM
  • ŻEBERKA DUSZONE W SOSIE Z SUSZONEJ ŚLIWKI Z MIODEM
  • MARYNOWANY SCHAB ZE ŚLIWKĄ W SOSIE STAROPOLSKIM
  • BITKI WIEPRZOWE W SOSIE MAJERANKOWYM
  • DORSZ Z PATELNI W SOSIE KURKOWYM

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

  • ZIEMNIAKI Z KOPREM
  • ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
  • FRYTKI
  • KASZA Z OKRASĄ
  • RYŻ ZASMAŻANY
  • ZESTAW SURÓWEK
  • BUKIET WARZYW GOTOWANYCH NA PARZE Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ
  • KOLOROWE SAŁATY Z WINEGRETEM
  • FASOLKA SZPARAGOWA
  • MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA SŁODKO
  • KAPUSTA ZASMAŻANA
  • BURACZKI NA CIEPŁO

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru)

 

  • PATERA MIĘS PIECZONYCH
  • PATERA WĘDLIN STAROPOLSKICH
  • ROLADA Z KACZKI Z ORZECHAMI I SUSZONYMI OWOCAMI
  • GALANTYNY DROBIOWE W RÓŻNYCH SMAKACH
  • ROŻKI Z WĘDZONEJ SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM
  • SZYNKA PO RUSKU
  • ROLADA WOŁOWA Z GRZYBAMI
  • ROLADKI Z INDYKA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM
  • SZYNKA PIECZONA W ZIOŁACH PODANA Z MUSEM CHRZANOWO – MUSZTARDOWYM
  • ROLADA ZE SCHABU ZE SZPINAKIEM ,ŻÓŁTYM SEREM I BOCZKIEM
  • SCHAB PO WARSZAWSKU W GALARECIE
  • PASZTET STAROPOLSKI Z SOSEM ŻURAWINOWYM
  • INDYK W MALADZE
  • GALARETA WIEPRZOWA
  • GALARETKA DROBIOWA Z WARZYWAMI
  • TERRINA DROBIOWA Z SUSZONYM POMIDOREM I FETĄ
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA SUSZONĄ ŚLIWKĄ OWINIĘTA BEKONEM
  • KURCZAK FASZEROWANY WĄTRÓBKĄ I NATKĄ
  • SCHAB WOLNOPIECZONY FASZEROWANY SOSEM TATARSKIM
  • CEPELINKI DROBIOWE ZE SZPINAKIEM I SUSZONYM POMIDOREM
  • ROLADA WIEPRZOWA Z SUSZONYMI OWOCAMI
  • TERRINA WOŁOWA Z BOCZKIEM I FIGAMI

 

RYBY (dwie pozycje do wyboru)

 

  • CARPACCIO Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
  • ŚLEDZIE MARYNOWANE PODANE Z TRZEMA SOSAMI
  • RÓŻYCZKI Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z FETĄ
  • ŁOSOŚ MARYNOWANY PODANY NA SAŁATCE Z SELERA I RZODKWI
  • PSTRĄG FASZEROWANY MIĘSEM DROBIOWYM W GALARECIE Z RODZYNKAMI            
  • I MIGDAŁAMI
  • TERRINA Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO W AROMACIE SŁODKIEGO WINA OTOCZONA
  • SZPINAKIEM
  • TERRINA Z RYB BAŁTYCKICH Z WARZYWAMI
  • MIODOWA TERRINA Z DORSZA
  • RYBA PO GRECKU

SAŁATKI ( DWIE POZYCJE DO WYBORU )

 

  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA CEZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM , BEKONEM I GRZANKAMI
  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA HAWAJSKA Z KURCZAKIEM ,KUKURYDZĄ I ANANASEM
  • SAŁATKA GYROS
  • SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CEBULKĄ DYMKĄ I CHRUPIĄCYM BOCZKIEM
  • SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • SAŁATKA CAPRESE

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • WARZYWA MARYNOWANE( PAPRYKA, PIECZARKI, OGÓREK ,OLIWKI)
  • SOSY ZIMNE DO MIĘS I RYB
  • MASŁO, PIECZYWO

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • INDYK PIECZONY W CAŁOŚCI PODANY Z SOSEM I RYŻEM

 

NAD RANEM ( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
  • ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM
  • WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna ,

 

 

MENU WESELNE 295PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO Z TRUSKAWKĄ LUB POMARAŃCZĄ

 

ZUPA (jedna do wyboru)

  • KRÓLEWSKI ROSÓŁ Z MIĘSEM DROBIOWYM WARZYWAMI I MAKARONEM DOMOWYM
  • STAROFRANCUSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKĄ ZAPIEKANĄ PODPARMEZANEM
  • AKSAMITNY KREM Z SUSZONYCH POMIDORÓW PODANY Z KWASZONĄ ŚMIETANĄ I BAZYLIĄ
  • CAPPUCCINO Z KUREK Z CHIPSEM Z BOCZKU
  • AROMATYCZNA ZUPA BOROWIKOWA Z LANYMI KLUSECZKAMI
  • KREMOWA ZUPA Z KISZONEGO OGÓRKA Z ZIEMNIAKAMI ZASMAŻONYMI Z BOCZKIEM

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (pięć pozycji do wyboru)

 

  • FILET Z DORSZA NA DUSZONYCH WARZYWACH POLANY SOSEM PAPRYKOWO –POMIDOROWYM
  • FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA MAŚLE KLAROWANYM
  • ŁOSOŚ BAŁTYCKI PODANY Z ROGUT GRZYBOWYM
  • UDKA DROBIOWE FASZEROWANE PODANE Z SOSEM ALFREDO
  • GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z AKSAMITNYM SOSEM SEROWYM
  • DE VOLAILLE Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM LUB Z MASŁEM I NATKA PIETRUSZKI
  • UDKA Z KACZKI MARYNOWANE W SOKU POMARAŃCZOWYM PIECZONE Z JABŁKAMI POLANE SOSEM WINNO – WIŚNIOWYM
  • MINI STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z WĘDZONYM BOCZKIEM MARYNOWANE W
  • CZOSNKU I PIEPRZU MŁOTKOWANYM PODANE Z SOSEM MIĘSNYM
  • KARCZEK PIECZONY W SOSIE MYŚLIWSKIM Z JAŁOWCEM
  • KIESZONKI ZE SCHABU Z PAPRYKĄ I CZERWONĄ CEBULKĄ
  • TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z PIECZARKAMI Z PATELNI
  • POLĘDWICA WIEPRZOWA DUSZONA W POMIDORACH Z PAPRYKĄ, CZOSNKIEM I SEREM GORGONZOLA
  • BITKI WIEPRZOWE DUSZONE Z IMBIREM I SŁODKĄ PAPRYKĄ
  • BLANQUETTE WIEPRZOWE W AROMACIE ZIÓŁ PROWANSALSKICH BIAŁEGO WINA Z GRZYBAMI
  • FILET Z DORSZA NA DUSZONEJ CUKINII
  • KOTLETY WIEPRZOWE FASZEROWANE SEREM WĘDZONYM Z SOSEM BOROWIKOWYM
  • SCHAB Z ANANASEM, POMIDOREM , SEREM  I BOCZKIEM
  • MEDALIONY Z INDYKA W SOSIE WĘGIERSKIM
  • KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI POLANA SOSEM WINNO – RODZYNKOWYM

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

  • ZIEMNIAKI Z KOPREM
  • ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
  • FRYTKI
  • KASZA Z OKRASĄ
  • RYŻ ZASMAŻANY
  • ZESTAW SURÓWEK
  • BUKIET WARZYW GOTOWANYCH NA PARZE Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ
  • KOLOROWE SAŁATY Z WINEGRETEM
  • FASOLKA SZPARAGOWA
  • MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA SŁODKO
  • KAPUSTA ZASMAŻANA
  • BURACZKI NA CIEPŁO

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru):

  • PATERA MIĘS PIECZONYCH
  • PATERA WĘDLIN STAROPOLSKICH
  • ROLADA Z KACZKI Z ORZECHAMI I SUSZONYMI OWOCAMI
  • GALANTYNY DROBIOWE W RÓŻNYCH SMAKACH
  • ROŻKI Z WĘDZONEJ SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM
  • SZYNKA PO RUSKU
  • ROLADA WOŁOWA Z GRZYBAMI
  • ROLADKI Z INDYKA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM
  • SZYNKA PIECZONA W ZIOŁACH PODANA Z MUSEM CHRZANOWO – MUSZTARDOWYM
  • ROLADA ZE SCHABU ZE SZPINAKIEM ,ŻÓŁTYM SEREM I BOCZKIEM
  • SCHAB PO WARSZAWSKU W GALARECIE
  • PASZTET STAROPOLSKI Z SOSEM ŻURAWINOWYM
  • INDYK W MALADZE
  • GALARETA WIEPRZOWA
  • GALARETKA DROBIOWA Z WARZYWAMI
  • TERRINA DROBIOWA Z SUSZONYM POMIDOREM I FETĄ
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA SUSZONĄ ŚLIWKĄ OWINIĘTA BEKONEM
  • KURCZAK FASZEROWANY WĄTRÓBKĄ I NATKĄ
  • SCHAB WOLNOPIECZONY FASZEROWANY SOSEM TATARSKIM
  • TERRINA DROBIOWA Z AROMATYCZNYM SZPINAKIEM I FETĄ
  • CARPACCIO Z KACZKI Z AROMATYCZNĄ WIŚNIĄ
  • ROSTBEF PIECZONY PODANY Z MUSEM CHRZANOWYM
  • TATAR WOŁOWY Z MARYNOWANYMI WARZYWAMI

 

RYBY ( trzy pozycje do wyboru)

 

  • CARPACCIO Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
  • ŚLEDZIE MARYNOWANE PODANE Z TRZEMA SOSAMI
  • RÓŻYCZKI Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z FETĄ
  • ŁOSOŚ MARYNOWANY PODANY NA SAŁATCE Z SELERA I RZODKWI
  • PSTRĄG FASZEROWANY MIĘSEM DROBIOWYM W GALARECIE Z RODZYNKAMI I MIGDAŁAMI
  • TERRINA Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO W AROMACIE SŁODKIEGO WINA OTOCZONA SZPINAKIEM
  • TERRINA Z PIECZONEGO DORSZA Z OWOCAMI SUSZONYMI
  • TATAR ZE ŚLEDZIA BAŁTYCKIEGO ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI
  • TERRINA Z RYB BAŁTYCKICH Z WARZYWAMI

 

SAŁATKI ( trzy pozycje do wyboru)

 

  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA CEZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM , BEKONEM I GRZANKAMI
  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA HAWAJSKA Z KURCZAKIEM ,KUKURYDZĄ I ANANASEM
  • SAŁATKA GYROS
  • SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CEBULKĄ DYMKĄ, CHRUPIĄCYM BOCZKIEM
  • SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • SAŁATKA CAPRESE

 

DESERY ( W STÓŁ LUB FORMA STOŁU SZWEDZKIEGO):

  • OWOCE SEZONOWE
  • CIASTA (CZTERY RODZAJE
  • MUSY WIELOSMAKOWE

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • WARZYWA MARYNOWANE( PAPRYKA, PIECZARKI, OGÓREK ,OLIWKI)
  • SOSY ZIMNE DO MIĘS I RYB
  • MASŁO I PIECZYWO

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

 

  • PIECZONY UDZIEC WIEPRZOWY PODANY Z SOSEM MIĘSNYM ,KASZĄ LUB KLUSKAMI
    ŚLĄSKIMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

 

NAD RANEM( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM LUB KOŁDUNAMI
  • BIGOS MYŚLIWSKI Z SUSZONYMI OWOCAMI CZERWONYM WINEM I JAŁOWCEM
  • WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 

MENU WESELNE 325 PLN/OS


 

DRINK POWITALNY

 

  • LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO Z TRUSKAWKĄ LUB POMARAŃCZĄ

PRZYSTAWKA (JEDNA POZYCJA DO WYBORU)

  • CARPACCIO WOŁOWE Z RUKOLĄ ,KAPARAMI , PŁATKAMI PARMEZANU AROMATYZOWANE OLIWĄ ZIOŁOWĄ
  • PASZTET Z DZICZYZNY PODANY Z CHUTNEYEM Z CZERWONEJ CEBULI I WIŚNI
  • ŁOSOŚ BAŁTYCKI MARYNOWANY W NASZEJ KUCHNI PODANY NA
  • SAŁATCE Z SELERA I RZODKWI Z ODROBINA SOSU ZIOŁOWEGO
  • RILLETTES Z ŁOSOSIA MORSKIEGO  PODANY NA PUMPERNIKLU Z MUSEM
  • CHRZANOWY I KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI
  • MINI TATAR Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI I OLIWĄ SZCZYPIORKOWĄ

ZUPA (jedna do wyboru)

  • KRÓLEWSKI ROSÓŁ Z MIĘSEM DROBIOWYM WARZYWAMI I MAKARONEMDOMOWYM
  • STAROFRANCUSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKĄ ZAPIEKANĄ POPARMEZANEM
  • AKSAMITNY KREM Z SUSZONYCH POMIDORÓW PODANY Z KWASZONĄ ŚMIETANĄ I BAZYLIĄ
  • CAPPUCCINO Z KUREK Z CHIPSEM Z BOCZKU
  • KREM Z BOROWIKÓW Z AROMATYCZNYMI GRZANKAMI
  • KREMOWA ZUPA Z PIECZONEJ PAPRYKI Z GRZANKAMI
  • DELIKATNA ZUPA GRZYBOWA Z PIECZONY MIĘSEM Z KACZKI I JULIENNE WARZYWNYM

 

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH (sześć  pozycji do wyboru)

 

  • FILET Z DORSZA NA DUSZONYCH WARZYWACH POLANY SOSEM PAPRYKOWO –POMIDOROWYM
  • FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA MAŚLE KLAROWANYM
  • ŁOSOŚ BAŁTYCKI PODANY Z ROGUT GRZYBOWYM
  • UDKA DROBIOWE FASZEROWANE PODANE Z SOSEM ALFREDO
  • GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA Z AKSAMITNYM SOSEM SEROWYM
  • DE VOLAILLE Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM LUB Z MASŁEM I NATKĄ PIETRUSZKI
  • UDKA Z KACZKI MARYNOWANE W SOKU POMARAŃCZOWYM PIECZONE Z JABŁKAMI POLANE SOSEM WINNO – WIŚNIOWYM
  • MINI STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ Z WĘDZONYM BOCZKIEM MARYNOWANE W
  • CZOSNKU I PIEPRZU MŁOTKOWANYM PODANE Z SOSEM MIĘSNYM
  • KARCZEK PIECZONY W SOSIE MYŚLIWSKIM Z JAŁOWCEM
  • KIESZONKI ZE SCHABU Z PAPRYKĄ I CZERWONĄ CEBULKĄ
  • TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z PIECZARKAMI Z PATELNI
  • KOTLETY WIEPRZOWE FASZEROWANE SEREM WĘDZONYM Z SOSEM BOROWIKOWYM
  • SCHAB Z ANANASEM, POMIDOREM , SEREM  I BOCZKIEM
  • MEDALIONY Z INDYKA W SOSIE WĘGIERSKIM
  • KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI POLANA SOSEM WINNO – RODZYNKOWYM
  • KARKÓWKA Z GRILLA W AROMACIE Z CZOSNKU I MAJERANKU
  • POLĘDWICA WIEPRZOWA W SOSIE Z SUSZONYCH POMIDORÓW  Z DODATKIEM
  • SŁODKIEJ PAPRYKI I SERA GORGONZOLA
  • WOŁOWINA DUSZONA PO BURGUNDZKU
  • SANDACZ Z PATELNI W SOSIE CHARDONAISE
  • ŁOSOŚ SMAŻONY  W MAKU PODANY Z SALSĄ POMIDOROWĄ

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH ( cztery pozycje do wyboru)

  • ZIEMNIAKI Z KOPREM
  • ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
  • FRYTKI
  • KASZA Z OKRASĄ
  • RYŻ ZASMAŻANY
  • ZESTAW SURÓWEK
  • BUKIET WARZYW GOTOWANYCH NA PARZE Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ
  • KOLOROWE SAŁATY Z WINEGRETEM
  • FASOLKA SZPARAGOWA
  • MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA SŁODKO
  • KAPUSTA ZASMAŻANA
  • BURACZKI NA CIEPŁO

 

KOLACJA ZIMNA ( w formie stołu szwedzkiego lub na półmiskach w stół cztery pozycje do wyboru):

  • PATERA MIĘS PIECZONYCH
  • PATERA WĘDLIN STAROPOLSKICH
  • ROLADA Z KACZKI Z ORZECHAMI I SUSZONYMI OWOCAMI
  • GALANTYNY DROBIOWE W RÓŻNYCH SMAKACH
  • ROŻKI Z WĘDZONEJ SZYNKI Z MUSEM CHRZANOWYM
  • SZYNKA PO RUSKU
  • ROLADA WOŁOWA Z GRZYBAMI
  • ROLADKI Z INDYKA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM
  • SZYNKA PIECZONA W ZIOŁACH PODANA Z MUSEM CHRZANOWO – MUSZTARDOWYM
  • ROLADA ZE SCHABU ZE SZPINAKIEM ,ŻÓŁTYM SEREM I BOCZKIEM
  • SCHAB PO WARSZAWSKU W GALARECIE
  • PASZTET STAROPOLSKI Z SOSEM ŻURAWINOWYM
  • INDYK W MALADZE
  • GALARETA WIEPRZOWA
  • GALARETKA DROBIOWA Z WARZYWAMI
  • TERRINA DROBIOWA Z SUSZONYM POMIDOREM I FETĄ
  • POLĘDWICZKA WIEPRZOWA FASZEROWANA SUSZONĄ ŚLIWKĄ OWINIĘTA BEKONEM
  • KURCZAK FASZEROWANY WĄTRÓBKĄ I NATKĄ
  • SCHAB WOLNOPIECZONY FASZEROWANY SOSEM TATARSKIM
  • TATAR WOŁOWY Z WARZYWAMI MARYNOWANYMI
  • ROLADA WOŁOWA ROLOWANA Z MUSEM DROBIOWYM I FIGAMI
  • JULIENNE Z POLĘDWICY WOŁOWEJ MARYNOWANEJ W CURRY, SOSEM SOJOWYM I OSTRYM CHILI
  • POLĘDWICA WIEPRZOWA ROLOWANA Z MUSEM DROBIOWYM I BOCZKIEM

 

RYBY ( cztery  pozycje do wyboru)

 

  • CARPACCIO Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
  • ŚLEDZIE MARYNOWANE PODANE Z TRZEMA SOSAMI
  • RÓŻYCZKI Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z FETĄ
  • ŁOSOŚ MARYNOWANY PODANY NA SAŁATCE Z SELERA I RZODKWI
  • PSTRĄG FASZEROWANY MIĘSEM DROBIOWYM W GALARECIE Z RODZYNKAMI I MIGDAŁAMI
  • TERRINA Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO W AROMACIE SŁODKIEGO WINA OTOCZONA SZPINAKIEM
  • TERRINA Z RYB BAŁTYCKICH Z WARZYWAMI
  • ŁOSOŚ MARYNOWANY W CYTRYNIE ,ZIELONYM PIEPRZU I CZERWONEJ CEBULI
  • SANDACZ W GALARECIE Z OWOCAMI
  • TATAR Z ŁOSOSIA BAŁTYCKIEGO ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI
  • ROLADA Z ŁOSOSIA I DORSZA  Z MORELĄ MARYNOWANA W KONIAKU

 

SAŁATKI ( cztery  pozycje do wyboru)

 

  • SAŁATKA GRECKA
  • SAŁATKA CAPRESE
  • SAŁATKA GYROS
  • SAŁATKA NICEJSKA Z TUŃCZYKIEM
  • SAŁATKA CEZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM , BEKONEM I GRZANKAMI
  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
  • SAŁATKA HAWAJSKA Z KURCZAKIEM ,KUKURYDZĄ I ANANASEM
  • SAŁATKA Z KREWETKAMI KOKTAJLOWYMI  I RYŻEM
  • SAŁATKA Z MARYNOWANYM KURCZAKIEM I SALSĄ PAPRYKOWĄ
  • SAŁATKA MAKARONOWA Z WĘDZONYM KURCZAKIEM
  • SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CEBULKĄ DYMKĄ, CHRUPIĄCYM BOCZKIEM
  • SAŁATKA KALAFIOROWO-BROKUŁOWA Z POMIDOREM, JAJKIEM I SOSEM CZOSNKOWYM

 

DESERY ( W STÓŁ LUB FORMA STOŁU SZWEDZKIEGO):

  • OWOCE SEZONOWE
  • CIASTA (CZTERY RODZAJE
  • MUSY WIELOSMAKOWE

 

DODATKOWO DO ZAKĄSEK ZIMNYCH SERWUJEMY

 

  • WARZYWA MARYNOWANE( PAPRYKA, PIECZARKI, OGÓREK ,OLIWKI)
  • SOSY ZIMNE DO MIĘS I RYB
  • MASŁO I PIECZYWO

 

PO PÓŁNOCY SZEF KUCHNI SERWUJE

  • PIECZONY UDZIEC WIEPRZOWY PODANY Z SOSEM MIĘSNYM ,KASZĄ LUB KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

 

NAD RANEM( jedna pozycja do wyboru serwowana)

 

  • STROGONOFF
  • FLACZKI W ROSOLE
  • WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA
  • BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM LUB KOŁDUNAMI
  • BIGOS MYŚLIWSKI Z SUSZONYMI OWOCAMI CZERWONYM WINEM I JAŁOWCEM

 

NAPOJE: kawa , herbata , woda niegazowana z cytryna , coca-cola, fanta , sprite

 


Wiejski stół 60 zł / osoba

  • BALERON
  • KABANOSY
  • KASZANKA
  • SZYNKI WĘDZONE
  • KIEŁBASA SUSZONA
  • KIEŁBASA WĘDZONA
  • SALCESON BIAŁY, CZARNY
  • PASZTETOWA PODWĘDZANA
  • SMALEC ZE SKWARKAMI
  • OGÓREK MAŁOSOLNY
  • PIECZYWO
 
Do góry Drukuj

OFERTY SPECJALNE

Poprzedni
Poprzedni
  • min_

    Ferie zimowe nad Morzem 2024

    PARK WODNY CZYNNY CODZIENNIE

  • min_

    Święta Bożego Narodzenia 2023r.

    Święta Bożego Narodzenia 2023 r.

  • min_

    Aktywny senior

    „ Nie starzeje się ten kto nie ma na to czasu ‘’

  • min_

    Tydzień dla zdrowia

    Z nami przywrócisz równowagę w Twoim organizmie oraz sprawność i kondycję!

  • min_

    Uroki Jesieni nad morzem

    Uroki Jesieni nad morzem 1.10 - 12.11.2023

  • min_

    Romantyczny weekend we dwoje

    Weekend we dwoje to oferta dla tych , którzy chcą sprawić miłą niespodziankę ukochanej osobie.

  • min_

    Babie Lato

    Oferta ważna od 03.09-01.10.2023r.

  • min_

    Zimowy relax nad morzem

    12.11-14.01.2024 r. (z wyłączeniem terminu ofert specjalnych np. Świąt itd)

  • min_

    Pakiet Sylwestrowy 2023/2024

    Sylwester 2023/2024

Następny

LOKALIZACJA

Mapka - Hotel Jan
 
 
Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan Kropla Bałtyku Krop Trade Zakłady drzewne Poldan Park Wodny Jan
76-153 Darłowo, ul. Słowiańska 24, recepcja@hoteljan.pl
Hotel Jan © 2023
Projekt i wykonanie: bmedia